Увс Хөвсгөл Баян-Өлгий Сэлэнгэ Дундговь Булган Ховд Говь-Алтай Завхан Орхон Архангай Сүхбаатар Дорноговь Говьсүмбэр Өмнөговь Өвөрхангай Баянхонгор Хэнтий Дорнод Дархан-Уул Төв Улаанбаатар

ЕБС-ийн хоол үйлдвэрлэлийг сайжруулахад Японы Койка байгууллагатай хамтран ажиллана


“Монгол улсын ерөнхий боловсролын сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний орчныг сайжруулах, чадавхыг бэхжүүлэх төсөл”-ийг БШУЯ, Койка байгууллагатай хамтран хэрэгжүүлнэ. Энэ хүрээнд КОЙКА-гийн төлөөлөгчид 3 дугаар сарын 14-24-ний өдрүүдэд манай улсад ажиллаж судалгаа хийлээ. Судалгааны дүгнэлтэд үндэслэн 2022 оноос эхлэн 5 жилийн хугацаанд 8 сая ам.долларын санхүүжилттэй төсөл эхлүүлэх юм. Ингэснээр нийслэлийн 10 сургуульд
2705 ЕБС-ийн хоол үйлдвэрлэлийг сайжруулахад Японы Койка байгууллагатай хамтран ажиллана Ерөнхий боловсролын сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний орчныг сайжруулах, сургуулиудын хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд дагаж мөрдөх удирдамж боловсруулах
2705 ЕБС-ийн хоол үйлдвэрлэлийг сайжруулахад Японы Койка байгууллагатай хамтран ажиллана Сургуулийн хоол үйлдвэрлэлийн салбарын чадавхыг бэхжүүлэх төв байгуулах, төвийн үйл ажиллагааны үндэс суурийг бүрдүүлэх
2705 ЕБС-ийн хоол үйлдвэрлэлийг сайжруулахад Японы Койка байгууллагатай хамтран ажиллана Сургуулийн хоол үйлдвэрлэлийн салбарын хүний нөөцийн чадавхыг бэхжүүлэх, оролцогч талуудын ойлголтыг дээшлүүлэх зэрэг ажлуудыг хэрэгжүүлнэ.
277225757_156888550054415_4853692311931497178_n ЕБС-ийн хоол үйлдвэрлэлийг сайжруулахад Японы Койка байгууллагатай хамтран ажиллана
скачать dle 12.0

Next Post

Шинэ мэдээ